Actualitate

Infracţiuni în lanţ, comise de un tânăr din Şibot. Acum este cercetat penal

politia-rutieraUn tână din Şibot este cercetat pentru o serie de infracţiuni. Acesta nu deţinea permis de conducere, mopedul cu care circula era neînregistrat, a accidentat o femeie, a refuzat recoltarea probelor biologice şi în plus, a plecat de la locul accidentului fără acordul poliţiştilor aflaţi la faţa locului.

Accidentul s-a produs pe strada Şurianu, din Şibot. Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a stabilit că L.M., de 27 ani, din  comuna Șibot, fără a fi posesor de permis de conducere, în timp ce a condus un moped, neînregistrat, din cauza neatenţiei în timpul conducerii, a pierdut controlul autovehiculului, accidentând-o pe V.M., de 66 ani, din comuna Șibot, care se deplasa pe marginea părții carosabile însoțind o turmă de ovine .

După producerea accidentului, conducătorul mopedului a părăsit locul producerii acestuia, fără încuviințarea organelor de poliție.

Ca urmare a accidentului victima a suferit leziuni corporale ușoare ( traumatism forte membru inferior stâng ).

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului mopedului,  sub aspectul comiterii infracțiunilor de  ”vătămare corporală din culpă”, ”punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ”conducerea unui vehicul pe drumurile fără permis de conducere ”, ” refuzul/sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției ”,  fapte prevăzute și pedepsite de articolul 196, aliniatul 1 și 2, articolul 334, aliniatul 1, articolul 335, aliniatul 1, articolul 337, respectiv articolul  338 din Codul Penal .

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...