Actualitate, Social

Începerea a trei contracte în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba“

CJ-Alba-358Consiliul Județean Alba anunță începerea a trei contracte din cadrul Proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”.

Contractul ”Auditul anual al proiectului Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Alba a fost încheiat în 24 iulie 2013 cu prestatorul SC Dam Fiscality SRL București la valoarea de 27.496 de lei (fără TVA) și are valabilitate pe toată perioada de implementare a Proiectului.

Contractul „Asistenţă tehnică oferită de proiectant pe perioada executării lucrărilor de construire a depozitului de deșeuri Galda de Jos“ a fost încheiat în 15 octombrie 2013 cu prestatorul SC Argif Proiect SRL Pitești și are o valoare de 824.000 de lei, fără TVA. Durata contractului este de 25 de luni de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor, 23 octombrie 2013.

Contractul ”Asistență tehnică pentru revizuirea documentațiilor de atribuire a contractelor din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Alba” a fost semnat în 29 septembrie 2013 cu prestatorul SC Blom România SRL Târgoviște, la valoarea de 206.360 lei, fără TVA. Perioada de implementare este de 4 luni, începând cu data de 1 octombrie 2013.

Informații suplimentare

Primul dintre cele trei contracte menționate constă în verificarea cheltuielilor efectuate în cadrul Proiectului și a sumelor solicitate spre rambursare, în vederea certificării realității, legalității și eligibilității acestora.

Asistența tehnică pe perioada de construire a depozitului de la Galda de Jos presupune: revizuirea proiectului tehnic existent, elaborarea documentaţiilor necesare obţinerii avizelor şi a acordurilor, elaborarea documentelor tehnice şi financiare, respectiv acordarea de sprijin pe parcursul derulării procedurii de atribuire a contractului de construire a depozitului.

În cadrul celui de-al treilea contract vor fi revizuite documentațiile de atribuire pentru construirea a două staţii de transfer deșeuri la Tărtăria și Blaj, închiderea depozitelor neconforme de deșeuri din mediul urban, construirea Centrului de management integrat al deșeurilor Galda de Jos și furnizarea de echipamente pentru colectarea separată a deșeurilor și unități de compostare individuală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 noiembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...