Anunturi Publice

Începând de vineri, persoanele defavorizate din Cugir pot intra în posesia pachetelor cu alimente oferite de UE

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir informează că în perioada 13.05.2022-20.05.2022 se va desfășura activitatea de distribuire pachete alimentare acordate categoriilor defavorizate ale populației, prin intermediul POAD 2018-2021 tranșa IV, astfel :

• între orele 9-16, in zilele lucrătoare, la sediul Băii Sociale din Cugir, str. Gheorghe Asachi, nr.13A

• între orele 9-16, in zilele lucrătoare, la sediul Centrului Multifuncțional Vinerea, str. Morilor, nr. 5B (pentru beneficiarii cu domiciliu in VINEREA)

Beneficiarii pachetelor cu produse alimentare distribuite in etapa 1 sunt: a) familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001, cu modificările și completările ulterioare; b) persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordata în baza Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

Ridicarea personală a ajutoarelor distribuite sub forma produselor alimentare se face în baza prezentării actului de identitate valabil însoțit de dovada încadrării în categoria de beneficiari (dispoziția Primarului privind stabilirea dreptului pentru beneficiarii de venit minim garantat și alocație pentru susținerea familiei).

Începând cu data de 23.05.2022, după încheierea primei etape, pachetele alimentare rămase vor fi distribuite persoanelor/familiilor aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și alte situații asemănătoare și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, în cadrul celei de-a doua etape.

The post Începând de vineri, persoanele defavorizate din Cugir pot intra în posesia pachetelor cu alimente oferite de UE appeared first on albapesurse.

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir informează că în perioada 13.05.2022-20.05.2022 se va desfășura activitatea de distribuire pachete alimentare acordate categoriilor defavorizate ale populației, prin intermediul POAD 2018-2021 tranșa IV, astfel : • între orele…
The post Începând de vineri, persoanele defavorizate din Cugir pot intra în posesia pachetelor cu alimente oferite de UE appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 mai 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...