Actualitate, Social

Încep lucrările de amenajare a curții școlii Ion Agârbiceanu

foto: mirceahava.ro
foto: mirceahava.ro

Primăria Alba Iulia a finalizat procedura de atribuire a contractului lucrărilor de amenajare a curții școlii Ion Agârbiceanu. În urma evaluării ofertelor depuse a fost declarată câștigătoare oferta cu prețul cel mai scăzut a firmei ELIS PAVAJE. Față de valoarea estimată a lucrărilor de 827 602 lei, contractul a fost atribuit la valoarea de 465 462,31 lei (ambele sume fără tva). Durata contractului este de trei luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (cel mai tarziu 15 octombrie a.c.). Perioada de garanție este de 2 ani.

Sunt prevăzute terasamente pe o suprafață de 4150 mp și realizarea de platforme pe o suprafață de 3240 mp. Ulterior, pe aceste amplasamente se va amenaja un teren de sport prevăzut cu iarbă artificială, împrejmuit cu gard (total 800 m).

Terenul va beneficia și de o instalație nocturnă ce înglobează 6 corpuri de iluminat.

De asemnea sunt prevăzute rigole de scurgere ape pluviale pe 150 ml și amenajarea de spații verzi – 690 mp.

Odată cu finalizarea acestui obiectiv putem spune că și această școală va fi pe măsura așteptărilor elevilor, părinților și a profesorilor de aici.

N-are rost să insist asupra dificultăților ce ne-au împedicat să începem lucrul la curtea școlii de la Ion Agârbiceanu.

Întârzierile, chiar și justificate, au fost un motiv de dezamăgire pentru mulți și un motiv de a ne încăpățâna să găsim soluții și banii pentru a face ce trebuie.

Deși pare un clișeu, în cazul ăsta putem spune mai bine mai târziu decât niciodată.

Poate că cei care ne-au pus piedici vor înțelege și de aceasta dată că nu ne pot opri, ci poate doar amâna.” Mircea Hava – primar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...