Actualitate, Evenimente, Stiri

Încep înscrierile pentru programul „Locuinţe prin credit ipotecar”, derulat de ANL. 14 case vor fi ridicate în Miceşti

Tinerii din Alba Iulia care îşi doresc o locuinţă ANL pot să se înscrie, în perioada 15 iulie – 15 august, în programul „Locuinţe prin credit ipotecar”. Aceştia vor trebui să plătească un avans, după care să obţină un credit ipotecar de la una din băncile partenere. Mai apoi va începe construcţia propriu-zisă a casei. În primă fază, prin acest program vor fi ridicate 14 case, în Miceşti.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe demarează procedura de contractare a 14 case, care vor fi construite prin programul „Locuinţe prin credit ipotecar”, în Strada Nada Florilor nr. 1A-N, municipiul Alba Iulia, judeţul Alba. Casele se vor construi în sistem înşiruit, pe parcele individuale cu suprafeţe cuprinse între 152 şi 264 mp., grupate câte şapte, şi au preţuri cuprinse între 74.117 şi 80.186 de euro (TVA inclus). Proiectul cuprinde locuinţe individuale cu 3 camere (o cameră de zi şi două dormitoare), dependinţe (bucătărie, grup sanitar, baie, terasă exterioară), subsol parţial (pivniţă), pod, curte deschisă, loc de parcare, alee pietonală.

Viabilizarea terenului pe care se vor construi locuinţele (reţelele de utilităţi, drumul de acces, spaţiile verzi şi iluminatul public) va fi asigurată de Primăria Municipiului Alba Iulia, din fonduri proprii.
Detalii privind proiectul şi procedurile de achiziţionare a unei locuinţe în strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia, pot fi furnizate de:
– reprezentantul ANL din municipiul Alba Iulia, Ioan Dumitru Mateş,( la telefon 0730.591.051 şi 0788.463.954, sau la biroul acestuia, aflat în sediul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Alba, Bulevardul Ferdinand, nr. 24, în zilele de marţi şi miercuri, în intervalul orar 14.00 – 16.00);
– Biroul Relaţii cu Publicul al ANL, (telefon 021.320.61.22, de luni-până joi, în intervalul orar 08:00-16:30; sau vineri, între orele 08.00-14.00; site-ul www.anl.ro).

Pentru a se înscrie, în vederea achiziţionării unei locuinţe construite prin programul derulat de ANL „Locuinţe prin credit ipotecar”, solicitantul trebuie să parcurgă următoarele etape:
1. Înscrierea în baza de date a ANL, care se poate face online, accesând http://www.anl.ro/ro/cerereinscriere sau prin completarea şi transmiterea unui formular obţinut de la oficiile poştale la sediul ANL din Bd. Unirii nr. 61, bloc F3, sector 3, Bucureşti, cu confirmare de primire.
2. Completarea unei cereri, transmisă la adresa de e-mail relpub@anl.ro sau prin poştă, la sediul ANL, în care acesta îşi exprimă opţiunea pentru achiziţionarea unei locuinţe în amplasamentul din Strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia (judeţul Alba).
Perioada de înscriere pentru persoanele interesate de acest proiect şi de achiziţionarea unei locuinţe prin programul derulat de ANL în strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia, este 15 iulie – 15 august 2014.
Programul „Locuinţe prin credit ipotecar” se adresează tuturor persoanelor cu cetăţenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să cumpere o locuinţă construită prin ANL. Pentru a putea achiziţiona o locuinţă prin acest program, solicitantul are nevoie de finanţare, reprezentată de un avans (depus de acesta) şi de un credit ipotecar, contractat de la băncile partenere în program. Locuinţele urmează să fie construite pe terenuri date în folosinţă gratuită ANL, de către autorităţile publice locale, pe durata execuţiei lucrărilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...