Actualitate

Incendiu provocat la un local din Alba Iulia. Două persoane au fost rănite

politiaLa sfârşitul acestei săptămâni, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în incinta unui bar situat pe B-dul Transilvania din Alba Iulia, s-a produs un incident în urma căruia două persoane au suferit leziuni provocate prin incendiere.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie iar, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în noaptea de 15/16.03.2014, T. Marius Horea, de 34 de ani, din Alba Iulia a participat, în local, la o petrecere privată.

În jurul orelor 03,00, pentru că era în stare avansată de ebrietate, bărbatului i  s-a refuzat de către barmana localului, servirea cu băuturi alcoolice.

T. Marius Horea a părăsit localul şi a revenit după cca. 30 de minute având asupra sa un recipient cu combustibil şi o brichetă aprinsă, ameninţând că dă foc localului.

În această împrejurare, două din persoanele participante la petrecere au încercat să-l liniştească şi să-l scoată afară din local, moment în care T. Marius Horea a împrăştiat combustibilul pe pardoseală şi a provocat un incendiu după care a fugit.

L.C.A., de 26 de ani şi C.A., de 32 de ani, ambii din Alba Iulia, au suferit arsuri de gradul ½ la nivelul braţelor, a picioarelor, a feţei şi pe spate, fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia de unde au fost transferaţi la o clinică de chirurgie plastică din Târgu Mureş.

Incendiul a fost stins de către persoanele prezente în local, anterior semnalării evenimentului prin 112.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, Horia-Marius T. a fost depistat pe raza municipiului şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Având în vedere modul de comitere a faptei, dosarul penal a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, urmând ca această instituţie să dispună măsurile legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...