Actualitate, Stiri

Incendiu la un adăpost de animale din Lunca Mureșului

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit în ziua de 1 martie în localitatea Lunca Mureșului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale (grajd) al unei societăți comerciale. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Lunca Mureșului și Ocna Mureș. Ca urmare a acestui eveniment, au ars acoperișul adăpostului de animale confecționat din lemn și plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 500 mp, 45 de pui, instalația electrică, 7 mc de lemne de foc, circa 30 de tone de cereale, o instalație electrică de irigat cu circa 400 mp de furtun, o betonieră. Din fericire au fost salvați 23 de porci.

RECOMANDĂRI: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;
– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;
– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...