Actualitate, Stiri

Încă o duminică, încă un control. Oamenii legii au dat amenzi de 9.300 de lei în talciocul din Alba Iulia

IMG_3104_resizePoliţiştii au fost prezenţi şi duminica trecută în talciocul din Alba Iulia, unde au acţionat pentru menţinerea siguranţei civice dar şi pentru verificarea modului în care sunt efectuate activităţile de comerţ precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă prevederile legale.

La acţiune au participat 19 poliţişti, din structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi şi care, în cele 5 ore de acţiune, au constatat 50 de abateri contravenţionale, în valoare de 9.300 de lei, cele mai multe (30) de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale la Legea 16/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 8 la Legea 12/1990 privind comerţul.

Au fost efectuate controale la 49 de comercianţi şi s-a dispus confiscarea de bunuri în valoare de 3.884 lei (cafea, 8 biciclete, aparatură electronică, telefoane mobile, etc), pentru care cei care le ofereau spre vânzare, nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...