SEBES ALBA
Social

Încă o corecţie financiară “aplicată” Primăriei Alba Iulia a fost anulată

primariaPrimăria Alba Iulia a câştigat în faza de recurs la Curtea de Apel Alba Iulia anularea corecţiei financiare aplicată la contractul privind dirigenţia de şantier pe proiectul de modernizare a DN 74 – Strada Zlatnei – Calea Moţilor.

În cursul zilei de ieri, (11.06.2013) completul de judecată s-a pronunţat asupra acţiunii formulate de către Municipiul Alba Iulia cu privire la anularea deciziei emise de către MDRAP în care s-a impus o corecţie financiară de 5% pentru dirirgentia de şantier aferenta proiectului mai sus menţionat.

Această hotărâre a completului Curţii de Apel este definitive şi irevocabilă şi poate fi luată în calcul că şi practică judiciară în alte spete similar.

Nu luăm în discuţie sumă, în acest caz fiind nesemnificativă.

Luăm în calcul principiile aplicării unei astfel de sancţiuni care, din păcate, trebuiesc demontate cu efort, pierdere de timp şi bani, în instanţă.

Singurii în măsură să se pronunţe asupra modului în care noi am lucrat în proiectele europene, care pentru mulţi a fost un exemplu, sunt astăzi judecătorii.

Asta pentru că “specialiştii” s-au grăbit să caute nereguli fără a avea un temei legal.

Vă vom ţine la current cu privire la evoluţia acestor spete care au afectat bugetul oraşului şi capacitatea noastră de a continua proiecte importante de dezvoltare edilitară”, a declarat Mircea Hava – primarul oraşului Alba Iulia.

Distribuie Acum

12 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *