Actualitate, Social

În zona magazinului LIDL va fi amenajat un sens giratoriu

tsens_giratoriu_lidlUn nou sens giratoriu va fi amenajat la intersecţia străzilor Lalelelor – Ion Lancranjan – Bulevardul Revoluţiei.

Amenajarea acestui sens giratoriu a reprezentat o cerinţă solicitată de către municipalitate la momentul eliberării autorizaţiei de construcţie a centrului comercial LIDL.

Investiţia va fi realizată de către compania care construieşte magazinul LIDL, iar primăria Alba Iulia va contribui cu lucrări adiacente de corectare a cotelor de călcare pe pietonal şi iluminatul intersecţiei, în relaţie cu noile funcţiuni existente.

Această amenajare va fi valabilă şi pentru extinderea Bulevardului Revoluţiei aşa cum este prevăzută în PUG, prin modernizarea implicită a străzii Ion Lancranjan şi crearea unui nou inel de acces la drumul naţional.

Aşa cum se observă în planul ataşat, diametrul sensului este de 8m, iar raza maximă a celor două benzi de giraţie este de 12,61m.

Amenajarea acestui sens va regla circulaţia în zona centrului comercial LIDL, iar investiţia va fi finalizata până la deschiderea magazinului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...