Actualitate

În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei

Printre faptele constatate se numără consumul de alcool în spațiile publice, participarea la scandal și tulburarea liniștii publice. Cele mai multe sancțiuni au fost constatate în municipiul Alba Iulia și municipiul Blaj.

Pentru prevenirea apariției pe viitor a acestor fapte, reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar în cazurile în care faptele sunt săvârșite în incinta unei instituții de învățământ, a unei instituții de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancțiunile aplicabile sunt amenzile de la 1.000 lei la 3.000 lei. Totodată, aducem în atenție faptul că tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă se sancționează cu amendă de la 200 de lei la 1000 de lei.

The post În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei appeared first on albapesurse.

Printre faptele constatate se numără consumul de alcool în spațiile publice, participarea la scandal și tulburarea liniștii publice. Cele mai multe sancțiuni au fost constatate în municipiul Alba Iulia și municipiul Blaj. Pentru prevenirea apariției…
The post În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 mai 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...