Actualitate

În weekend: Cursul „Managementul proiectelor în Context Tineret în Acțiune” în Aula Mica a Universității „1 Decembrie 1918”

Asociația Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia aduce prin intermendul Agenției Naționale de Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale unul dintre cele mai importante cursuri din cadrul ofertei de formare a agenției.

Managementul Proiectelor în Context Tineret în Acțiune este un curs util celor care sunt în faza de implementare a unui proiect finanțat și contractat în cadrul acestui program.

Cursul se va desfășura în perioada 8-10 Martie 2013 în Aula Mica a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și va avea ca participanți reprezentanți echipelor de proiect câștigătoare în anul 2012 în cadrul programului Tineret în Acțiune din județul Alba: Asociația Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Asociația SM SPEROMAX ALBA, Fundația Comunitară Alba, Asociața Alba Manche – Împreună, Fundația PAEM, Asociația Nonprofit Răchita și un ONG din județul Hunedoara – Asociația Pro Corvina.

Obiectivele specifice ale cursului „Managementul proiectelor în Context Tineret în Acțiune” sunt identificarea etapelor cheie în implementarea unui proiect în contextul programului TiA, exersarea abilităților de lucru în echipă pentru a fi transferate în cadrul activităților proiectelor finanțate prin programul TiA, conștientizarea provocărilor și riscurilor în implementarea proiectelor TiA și identificarea modalităților de prevenire și răspuns la risc.

Participarea la curs este gratuită pentru cei selectați întrucât modulul este cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune, iar cursul este pregătit și implementat pe baza unei metodologii care pune accent pe participarea activă și angajamentul celor implicați. Modulul face parte din oferta de formare a Rețelei Naționale a Formatorilor Programului Tineret în Acțiune. și va fi susținut de Rozalia Timar și Sorin Victor Roman, formatori în cadrul acestei rețele.

Distribuie Acum

6 martie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...