ALBA
Actualitate, Educatie, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

În preajma Sărbătorilor Pascale, primăria Valea Lungă inaugurează o grădiniță cu program normal

În cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDL), submăsura 7.2 ”Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”, primăria comunei Valea Lungă a câștigat finanțarea unui proiect de construire în localitate a unei grădinițe cu program normal, în valoare de 2243768 de lei.

Acest proiect este extrem de util pentru comunitatea din Valea Lungă deoarece era necesară asigurarea unei infrastructuri educaționale moderne pentru copiii preșcolari din comună. Această grădiniță reprezintă o opțiune mult mai convenabilă pentru părinții care nu vor mai fi obligați să își ducă odraslele la grădinițe din alte orașe și în plus, primăria intenționează să transforme în curând grădinița din una cu program normal în una cu program prelungit.

Suprafața clădirii este de 500 mp, a fost construită în timp record, dispune de toate utilitățile moderne, de mobilier nou și este dotată conform cerințelor educaționale actuale, asigurând condiții optime desfășurării procesului educațional.

Grădinița este finalizată în proporție de 95% fiind așteptată inaugurarea acesteia în preajma Sărbătorilor Pascale.Distribuie Acum

6 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...