Actualitate, Politica

În noul PNL, lupta pentru putere merge mai departe

Aşa cum se cunoaşte, în mai multe filiale din ţară ale noului PNL se dau lupte grele pentru supremaţie, între vechii liberali şi foştii pedelişti, după ce arbitrajul de la centru nu a reuşit să găsească soluţii la problemele din teritoriu. Mai marii PNL erau ocupaţi cu alte probleme, grăbiţi să ajungă cu orie preţ la guvernare.
Fără să mai ţină seama de ce vor cetăţenii, liberalii vechi şi noi se luptă pentru a intra în graţiile mai marilor de la centru, pentru a candida la viitoarele alegeri locale. Sunt cel puţin 10 judeţe din ţară în care alianţa PDL-PNL stă pe un butoi cu pulbere. Se pare că nici sondajele de opinie nu mai pot să aducă linişte în noul PNL! Parcă am mai auzit de astfel de momente atunci când liberalii formau alături de PSD şi PC ,USL? Şi atunci au cerut multe filiale ale PSD sprijin de la centru, dar nu s-a întâmplat nimic…

Vor fi, desigur, mulţi cei care nu se vor mai regăsi în alianţa PDL-PNL! Nu va trece mult timp şi vom auzi despre demisii! E posibil ca după alegerile locale din 2016, de noul PNL să se aleagă praful. Ori poate, când doi se ceartă – PNL şi PDL, să învingă, aşa cum se întâmplă de obicei, al treilea! Degeaba visează liberalii vechi şi noi la guvernare, că nu vor ajunge prea devreme să o aibă!

Prin tot ce se întâmplă în PNL, ei demonstrează că sunt incapabili să-şi conducă partidul, de cum o ţară! Noul PNL e măcinat de lupte interne, aşa că degeaba mai marii partidului se înghesuie să-i asigure pe români că nu sunt probleme, pentru că realitatea spune cu totul altceva! Dacă nu pot să conducă un partid, chiar şi ţinându-se de nas, ne întrebăm, firesc, oare cum vor reuşi să conducă o ţară?

În timp ce le promiteau oamenilor că îi vor scăpa de Băsescu, Udrea, Boc, Videanu şi Blaga ce credeţi că făceau mai marii PNL? Se înţelegeau cum să facă să-i mai mintă încă o dată pe cei care le dau votul! A recunoscut acest lucru chiar Teodor Atanasiu, la Alba Iulia, când liberalii aniversau, împreună cu foştii pedelişti, 140 de ani de liberalism.

Prin urmare, PNL şi PDL au demonstrat încă o dată că nu fac altceva decât să-i amăgească pe oamenii cărora le cer votul, iar apoi îşi urmează propriul interes. Numai că înainte de a ajunge pedeliştii să aniverseze liberalismul, cetăţenii şi-au dat seama că nu merită să mai aibă încredere în astfel de oameni politici!
Biroul de presă al PSD Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...