Evenimente

În luna august la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba o nouă ediție a SF, Fantasy & Horror Club Alba

albaalba

Marți, 17 august 2021, începând cu ora 17:00, online, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc întâlnirea membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, interesate de acest gen literar și se va desfășura sub forma unor ateliere de creație coordonate de scriitorul albaiulian Lucian Dragoș Bogdan. Tema aleasă pentru luna august are titlul „Cucerirea spațiului”.

În cadrul activități vor avea loc dezbateri pe tema data și vor fi prezentate cărți tematice aflate în colecțiile Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba. În această atmosferă de discuții și creație, participanții își pot prezenta propriile creații și pot primi sfaturi și îndrumări de coordonatorul cercului.

Proiectul face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului SF, Fantasy și Horror. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

The post În luna august la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba o nouă ediție a SF, Fantasy & Horror Club Alba appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 august 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...