Actualitate, HAZ DE NECAZ, Pamflet, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

În curând, la Alba Iulia vor funcționa primele semafoare cu fiseDupă ce, săptămâna trecută Consiliul Local al municipiului a propus organizarea de parcări cu plată și pe străzile secundare din localitate, iată că în această săptămână a venit o nouă propunere din partea aleșilor locali, menită să aducă mai mulți bani în visteria orașului Marii Unirii.

Mai exact, inițiativa presupune montarea la semafoarele din Alba Iulia a unor dispozitive în care pietonii pot introduce monede de 50 de bani pentru a prelungi perioada în care semaforul rămâne pe culoarea verde. O fisă de 50 de bani îți va da posibilitatea să astepti doar 60 de scunde la trecerea pentru pietoni , iar două fise de 50 de bani vor mici timpul de asteptare la 30 secunde.

Angajații firmei care realizează partea tehnică a acestui proiect spun că în scurt timp vor fi disponibile și abonamente pentru cei care folosesc semafoarele foarte des, aceștia urmând să primască brățări codate (tip „all inclusive”), o simplă trecere cu mâna prin dreptul semaforului, permițând apariția culorii verde a acestuia.

Primăria municipiului Alba Iulia va implementa acest sistem modern de traversare al trecerilor de pietoni, pentru a veni în sprijinul celor ce își permit financiar acest lucru.

Pentru persoanele care „nu au bani nici să treacă strada”, vor exista benzi cu marcaje speciale destinate acestora, cu trasee precis stabilite care vor ocoli semafoarele. Acest material este un pamflet…..
ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFLET

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


7 COMMENTS ON THIS POST To “În curând, la Alba Iulia vor funcționa primele semafoare cu fise”

  1. Oricum nu se trece pe „zebră ” acum ca puneti si taxa 😂😂😂o sa ocolim trecerile de pietoni

  2. Sper ca primăria este conștientă ca poate fi fata in judecată dacă face trasee speciale pentru cei care nu își permit sa plătească 50 de bani, se numește discriminare, ceea ce este foarte grav. Pt cei care spun ca eu spun prostii, sa nu uitam ca un polițist a fost dat in judecată de un hot prins de el, și a pierdut….

  3. Daca ajung sa platesc sa trec pe trecerea de pietoni, inseamna ca ne indreptam pe sfarsit. Mai urmeaza sa platim taxa ca inca mai traim

  4. Doamne ferește unde a ți mai văzut în ce țară Europeană se întâmplă așa ceva și eu care am o pensie mica ce fac sa mi cumpăr aripi sa zbor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...