Actualitate, Locale, Stiri

În comuna Meteș, iluminatul public a fost modernizat

Sistemul de iluminat public stradal al comunei Meteș a fost reabilitat prin înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu unele performante atât din punct de vedere optic cât și constructiv. Prin modernizarea vechiului sistem de iluminat se va reduce semnificativ consumul de energie electrică și implicit costurile de utilizare și emisiile de dioxid de carbon. Proiectul a vizat modernizarea iluminatului public în toate satele componente ale comunei Meteș. Sursa de finanțare ale proiectului este bugetul local al comunei Meteș, iar durata de viață a surselor noi de iluminat este de minim 60 de luni. 

“Iluminatul public reprezintă unul dintre criteriile de calitate ale civilizației moderne. Acest proiect a apărut și ca o necesitate pentru creșterea gradului de securitate de la nivelul comunității noastre. La ora actuală rețeaua de iluminat public este modernizată în proporție de 100% pentru a asigura un climat de siguranță în
comună, dar va contribui și la eficientizarea și diminuarea costurilor” a declarat primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2019

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...