Actualitate, Evenimente, Sport

În atenţia participanţilor la ALBA IULIA CITY RACE!

Sâmbătă la Alba Iulia va avea loc cea de a doua ediţie a Alba Iulia City Race. Organizatorii ne-au transmis o sinteză
cu toate lucrurile importante pe care trebuie să le știți despre eveniment.

Validarea participării și ridicarea kitului de concurs pentru Semimaraton/Cros/ Kids Race se face de către participanți personal vineri 13 martie 2015 între orele 16-23 și sâmbătă 14 martie 2015 între orele 7:00 – 9:00 la Centrul Militar Județean în zonă Porții a 3-a a Cetății Alba Carolina (vezi hartă cu zonă de start/sosire). Copii pot fi înscriși de părinți și până la oră 13.00 în ziua concursului.

Participanţii trebuie să vină cu declarațiile de participare printate și completate pentru a economisi timp și pentru a evită aglomerația la ridicarea kitului.

Pe hartă zonei start/sosire ar trebui să vizualizați zonele de parcare, toalete, vestiare, centrul de validări, zona cu standurile expoziționale ale partenerilor și sponsorilor concursului.

Sâmbătă la oră startului se anunța 8-10 grade și soare, mizăm deci pe vreme bună, dar pentru că mai sunt totuși câteva zile până la concurs și unele lucruri se pot schimbă, vă invităm să participați la ședința tehnică care va avea loc vineri seară de la oră 20.00 în amfiteatrul Universității 1 Decembrie 1918 pentru a afla ultimele noutăți.

Startul competiției se va da din Piață Cetății (fostă Custoza) sâmbătă 14 martie 2015, ora 10.00 simultan pentru alergătorii de la Semimaraton și Cros. Startul copiilor va avea loc la oră 14.00, iar la ora 16.00 va avea loc festivitatea de premiere pe scena amplasată în apropierea statuii lui Mihai Viteazu din Piață Cetății.

În zona de start/sosire veți găsi la finalul cursei spațiul principal de revitalizare unde veți găsi apă, energizante, fructe, dulciuri și, mulțumită sponsorilor nostri câte un Ciuc Radler pentru toți participanții de peste 21 ani, dar și un bidon de lapte proaspăt Zuzu.

Nu ratați, de asemenea, oportunitatea de a îl vedea pe ambasadorul Alba Iulia City Race, Marian Oprea, la prima sa apariție publică după medalia de bronz de la Camptionatul European de Atletism Indoor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...