Sanatate, Social

În atenţia pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

spital mic 2

Începând cu data de 25.06.2013 vor începe lucrările de reabilitare, modernizare şi extindere a U.P.U. Alba.

Aceste lucrări deosebit de complexe se vor întinde pe durata a patru luni, perioadă în care ne vedem nevoiţi să ne restrângem semnificativ activitatea mai ales în ceea ce priveşte spaţiile de lucru şi circuitele aferente.

Toate lucrările ce urmează a fi efectuate au ca scop îmbunătăţirea actului medical şi creşterea gradului de satisfacţie al populaţiei.

Dorim să ne cerem scuze de pe acum pentru eventualele inconveniente sau neplăceri ce vor putea fi provocate ca urmare a creşterii perioadei de aşteptare sau a aglomeraţiei în anumite intervale de timp.

Vă rugăm să aveţi în vedere că tura de 12 ore este asigurată doar de către doi medici care consultă în acest interval de timp peste 100 de persoane, cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave.

Totdeauna urgenţele majore (cod roşu şi galben) vor avea prioritate, indiferent de oră prezentării în U.P.U. şi a modului în care se prezintă (aduşi de ambulanţă, SMURD sau nu).

Facem apel pe această cale către dumneavoastră stimaţi pacienţi, către familiile dumneavoastră, să ne acordaţi în continuare încredere şi preţuire ca şi până acum, să înţelegeţi că suntem doar oameni şi noi şi că ne străduim din răsputeri să fim alături de dumneavoastră în momentele dificile pentru care ne solicitaţi.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Colectivul U.P.U. – SMURD ALBA

Medic Şef U.P.U. – SMURD Dr. Aurel Crişan

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...