Anunturi Publice

În atenția contribuabililor din municipiul Alba Iulia!

primarieprimarie

ANUNȚ PUBLIC

Direcția Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, în spiritul transparenței decizionale, informează publicul interesat cu privire la elaborarea proiectului de hotărâre privind modificarea HCL nr. 341/2020 privind aprobarea nivelurilor impozabile, impozitelor și taxelor locale, alte taxe, taxe speciale și amenzile aplicabile în anul 2021. Proiectul poate fi consultat pe www.apulum.ro la secțiunea „CONSULTARE PUBLICĂ”.

Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 07.05.2021 – 18.06.2021.

Propunerile, sugestiile sau opiniile dumneavoastră cu privire la acest proiect de hotărâre se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționându-se data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A, jud. Alba, camera 8 – Registratură, ori pe adresa de email office@apulum.ro în perioada 10.05.2021 – 24.05.2021.

Ședința de dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind modificarea HCL nr. 341/2020 privind aprobarea nivelurilor impozabile, impozitelor și taxelor locale, alte taxe, taxe speciale și amenzile aplicabile în anul 2021 va avea loc în data de 18.06.2021, ora 10, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia – Sala de ședințe.

The post În atenția contribuabililor din municipiul Alba Iulia! appeared first on albapesurse.

ANUNȚ PUBLIC Direcția Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, în spiritul transparenței decizionale, informează publicul interesat cu…
The post În atenția contribuabililor din municipiul Alba Iulia! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...