Actualitate, Locale, Stiri, Stiri teius

ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR ORAȘULUI TEIUȘ, BRANȘAȚI LA REȚEAUA DE CANALIZARE A ORAȘULUI

Primăria Teiuș a ținut să transmită un mesaj public către cetățenii orașului branșați la rețeaua de canalizare.

”După cum este bine cunoscută, dorința fiecăruia de a trăi într-un oraș civilizat, beneficiind de toate condițiile, de utilități și civilizație (apă curentă, canalizare etc) este o prioritate absolută pentru administrația locală din Teiuș, pentru Primărie și Consiliul Local.


O rețea de peste 20 km de canalizare deservește cetățenii din oraș, lucrare realizată în mai puțin de trei ani.


Din păcate, așa cum arătam și cu alte ocazii, avem cetățeni, puțini la număr, care confundă canalizarea cu tomberonul de gunoi familial, aruncând tot ce le prisosește, lucru ce se poate observa în imaginile alăturate.


O astfel de atitudine se răsfrânge asupra tuturor, iar ultima acțiune de curățare a stației de pompare ( SP9) de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului ( inters. Progresului – str. Fermei), Fermei, Ardealului, Primăverii, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Bărnuțiu, Horea) s-a soldat cu avertismentul societății ce asigură mentenanța stațiilor, că nu-și mai asumă nici o obligație, în condițiile în care s-au scos din canalizare, capete de animale, camere de bicicletă, bucăți de covoare, materiale de construcții și cam tot ce nu-ți vine să crezi că poate ajunge în canalizare. HAIDEȚI SĂ NE TREZIM, OAMENI BUNI, SĂ DĂM DOVADĂ DE SIMȚ CIVIC, GÂNDIRE MAI PROFUNDĂ ȘI RESPONSABILITATE!


Dat fiind pericolul iminent de a deteriora grav pompele și sistemul de canalizare, lucru ce se va solda cu oprirea rețelei, cu toate consecințele ce decurg de aici, facem un apel tuturor cetățenilor de bună credință pentru a identifica și sesiza Poliției Locale, respectiv Primăriei Teiuș, pe cei care-și bat joc de munca, efortul și banii investiți, întorcându-ne înapoi la condițiile primitive de care suntem pe cale de a scapa cu toții ( drumuri nemodernizate, lipsa canalizării).


Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm alături de noi în acest demers spre un trai civilizat!

SESIZĂRI LA TELEFOANELE :

POLIȚIA LOCALĂ TEIUȘ : 0726128938
PRIMĂRIA ORAȘULUI TEIUȘ : 0258851101
CONDUCEREA PRIMARIEI ORASULUI TEIUS
#raspundere #sesizare #aplicareamenzi #cetateniresponsabili

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 iunie 2020

About Author

Redactiealba


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...