Actualitate, Anunturi Publice, Locale, Stiri, Stiri Sebes

ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI SEBEȘ, LANCRĂM, PETREȘTI ȘI RĂHĂU

Primăria Municipiului Sebeș informează că: “toți cetățenii/utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligaţia de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou-înfiinţate, dacă aceştia nu deţin staţii de epurare avansată care respectă condiţiile de descărcare a apelor epurate în mediul natural”, conform prevederilor Legii 241/2006 Republicată-Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, text în vigoare începând cu data de 29 decembrie 2018, art. 31, alin.14.

Nerespectarea acestor prevederi constituie contravenție și se sancționează conform art. 31 alin. (14), cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei, de către personalul împuternicit al Gărzii Naţionale de Mediu.

Termenul de conformare, racordare la sistemele publice de canalizare existente sau nou-înfiinţate este 15 iulie 2019.

Pentru evitarea oricăror neplăceri cauzate de eventuale controale pentru verificarea respectării prevederilor legale în vigoare, adresăm rugămintea tuturor cetățenilor care nu s-au racordat la rețeaua de canalizare să înceapă aceste demersuri în cel mai scurt timp posibil.

Vă informăm că rețeaua publică de canalizare din Municipiul Sebeș este în administrarea operatorului SC APA CTTA SA Sebeș. Pentru mai multe informații legate de procedura de racordare la sistemul de canalizare, vă rugăm contactați SC APA CTTA SA Sebeș, str. Aviator Olteanu nr. 9, telefon 0258-731128.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 aprilie 2019

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI SEBEȘ, LANCRĂM, PETREȘTI ȘI RĂHĂU”

  1. Am mai auzit-o si pe asta!! Ma comunistilor, daca veniti cu obligalitatea asta si cu musaiul asta, faceti voi treaba de racordare, de nu stiu ce si nu stiu cum, daca chiar vreti sa va aliniati la la legea xyz..!! Eu pot trai, cat voi trai cu actuala… racordare!! Si ce? Vrei bani de la mine, aliniaza-te si ofera-mi serviciul!! S.V.veteran sebesan!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...