Anunturi Publice, Stiri Sebes

În atenția cetățenilor comunei Pianu!

Anunț public privind decizia etapei de încadrare Comuna Pianu

Comuna Pianu, titular al proiectului „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în Comuna Pianu, județul Alba, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în Comuna Pianu, județul Alba”, propus a fi amplasat în in localitățile Pianu de Sus, Pianu de Jos și Strungari”.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, in zilele de luni-joi intre orele 9-14,30 si vineri intre orele 9-13, precum si la următoarea adresa de internet: .apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

PRIMAR,

Ing. Jr. Petruse Marin Ioan

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 noiembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...