Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

În atenția cetățenilor! Atenție la falșii colindători!

În seara zilei de 16 decembrie 2019, un bărbat din localitatea Meșcreac, comuna Rădești a reclamat la Secția 3 Poliție Rurală Aiud faptul că mama sa, o femeie în vârstă de 87 de ani, a fost victima unei infracțiuni de furt.

Se pare că, în după amiaza zilei de 16 decembrie, un bărbat a pătruns în locuința femeii, sub pretextul colindei, doar că, observând unde își tine femeia banii și profitând de vârsta înaintată a acesteia ar fi sustras suma de 450 de lei, care era păstrată într-un dulap din bucătărie.

Polițiștii au reușit să obțină informații cu privire la semnalmentele bărbatului și i-au reconstituit traseul din localitatea Meșcreac până în gara din Aiud unde au constatat că a urcat într-un tren, cu destinația Cluj Napoca.

Cu sprijinul polițiștilor Serviciului Transporturi Alba și ai Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj, bărbatul a fost depistat în gara din Cluj Napoca.

Asupra sa a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la femeie. Aceasta a fost recuperată și urmează să fie predată păgubitei.

Față de bărbatul bănuit de furt, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii reamintesc cetățenilor faptul că, în perioada sărbătorilor de iarnă, răufăcătorii pot profita de buna lor credinţă şi, deghizaţi în colindători, pot fura din locuinţe.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...