Locale, Stirea Zilei, Stiri

Imagini cu trei tineri care vandalizează pasajul subteran din Alba Iulia

Primăria Alba Iulia a făcut publice imagini cu trei tineri care, la doar câteva ore după ce pasajul subteran a fost redat accesului s-au gândit să înceapă să-l distrugă.

”Sigur că astfel de comportamente vor mai exista, doar că zonele supravegheate video vor fi din ce în ce mai multe. Aviz amatorilor… Nu vom tolera faptele antisociale și nici distrugerea bunurilor orașului Cei trei tineri, minori, au fost identificați și invitați împreună cu părinții la sediul Poliției Locale Alba Iulia. Cei 3 tineri sunt din Alba Iulia, 2 locuiesc în zona modulelor sociale și unul pe str. Heleșteului.” au precizat reprezentanții primăriei.

„Impertinență, teribilism sau pur și simplu lipsă de bună-creștere. Nici nu știu cum să calific ceea ce au făcut cei trei tineri la doar câteva ore după ce pasajul subteran a fost redat accesului. Imaginile vorbesc de la sine. Sigur că astfel de comportamente vor mai exista, doar că zonele supravegheate video vor fi din ce în ce mai multe. Aviz amatorilor… Nu vom tolera faptele antisociale și nici distrugerea bunurilor orașului.” a declarat Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar al Municipiului Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...