Actualitate, Sport, Stirea Zilei

I Love Footbal: În 6 iunie are loc prima ediţie a cupei Iani Mitracu

În 6 iunie la baza Winner’s Club Ţălnar va avea loc prima ediţie a Cupei la fotbal „Iani Mitracu” pentru copiii. Competiţia se va desfăşura sub sloganul „I love footbal” şi este dedicată regretatul atacant al Unirii Alba Iulia, Iani Mitracu, plecat prematur dintre noi în decembrie anul trecut. Culmea este că tragedia s-a produs în timp ce se afla la o miuţă cu foştii coechipieri de la gruparea fanion a judeţului.

La competiţie vor participa opt echipe: Metalul Aiud, Olimpia Aiud, Viitorul Aiud, Viitorul Abrud, CSŞ Blaj, Europa Alba Iulia, Kinder Alba Iulia şi bineinţeles, AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

„Motto-ul competiţiei este ”I love football”, asta pentru că Iani Mitracu iubea fotbalul, prietenii, colegii, copii…şi pentru că el, la rândul lui, a fost iubit şi apreciat de generaţii de microbisti. Suntem convinşi, că dintre copiii participanţi la această competitie, se va “naşte” un nou IANI…şi asa, se va preda ştafeta talentului, către un alt jucător, care va încânta. în viitor, publicul…Vă asteptăm cu drag, pe 6 iunie, la baza Winner’s Club Ţălnar, să ne bucurăm împreună de fotbal…“I LOVE FOOTBALL!” a spus Bebe BRUMARU, fost coechipier la Unirea Alba Iulia cu Iani Mitracu şi organizator al evenimentului.

Din cele 8 echipe se vor alcătui două grupe de câte patru echipe, câştigatoarele urmând a disputa finala mare, în vreme ce formaţiile clasate pe locul secund vor juca în finala mică, şi nu se percepe taxă de participare (n.a. echipele din afară oraşului Alba Iulia vor trebuie să-şi plătească transportul)! Între cele două finale (1-2 şi 3-4), va avea loc partida demonstrativa de old-boys dintre AFC Unirea1924 Alba Iulia şi echipa “prietenii lui IANI MITRACU”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 mai 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...