Actualitate, Stirea Zilei

I-a furat banii și apoi l-a aruncat în râu!

Un bărbat din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal, fiind suspectat că şi-a aruncat tovarăşul de pahar în râul Ampoi şi i-a sustras banii. Cazul a fost constatat de un echipaj de jandarmerie, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, miercuri, 16 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi l-a identificat pe apelant în faţa unui bar situat Bulevardul Victoriei din municipiul Alba Iulia. Extrem de agitat şi tulburat, acesta a relatat jandarmilor că, după ce a consumat băuturi alcoolice în compania unui prieten, pe terasa unui local situat pe malul râului Ampoi, pe fondul unui conflict spontan, a fost îmbrâncit în râul care tranzitează municipiul reşedinţă de judeţ. Mai mult, spunea acesta, i-a fost sustrasă din buzunar o sumă de bani.

Imediat jandarmii au plecat în căutarea presupusului agresor şi au reuşit în scurt timp să-l depisteze într-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate. Este vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alba Iulia care, întrebat asupra comportamentului său, a admis că şi-a îmbrâncit prietenul în râul amintit şi şi-a justificat gestul prin acea că victima i-ar fi făcut avansuri.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâhărie, în conformitate cu normele de procedură penală, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...