Actualitate

Hoţi de biciclete prinşi la Sebeş

Poliţiştii din Sebeş au recuperat bicicleta unui copil de 14 ani, imediat după ce i-a fost sustrasă, de pe stradă, din faţa unui imobil.

În fapt, la data de 8 iunie a.c., în jurul orelor 23,30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de un minor în vârstă de 14 ani, din Sebeş, cu privire la faptul că i-a fost furată bicicleta ce o lăsase în dreptul imobilului cu numărul 8 de pe strada Lucian Blaga din Sebeş.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică, care a reușit să-i depisteze în flagrant delict pe doi tineri, de 17 şi 18 ani, ambii din municipiul Sebeş, care se deplasau cu bicicleta sustrasă.
Pe numele lor a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bicicleta a fost recuperată şi restituită minorului păgubit.

Tot ieri, 8 iunie, poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un minor din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de bicicletă, faptă sesizată poliţiei la data de 27.05.2015.
Se pare că în seara zilei de 25 mai a.c., minorul a pătruns în curtea locuinţei unui cetăţean din Petreşti, profitând de faptul că poarta nu era asigurată şi i-a sustras bicicleta în valoare de 900 de lei.
Cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul.
Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt, poliţia recomandă:

Nu lăsaţi uşile descuiate nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...