Actualitate, Stiri

Hoţ prin în flagrant delict de către poliţiştii din Sebeş

masina politie 2Poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş, au intervenit ieri în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale şi l-au prins în flagrant pe un bărbat de 28 de ani, în timp ce încerca să sară printr-un geam deschis, situat la nivelul superior al clădirii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în după amiaza zilei de 28.04.2013, în jurul orelor 18,00, Nicolae P., din Orăştie, judeţul Hunedoara, a pătruns prin efracţie în sediul societăţii situată pe strada Schweighoffer din Sebeş, pentru a sustrage bunuri.

La intervenţia poliţiei, bărbatul a abandonat activitatea infracțională şi a încercat să părăsească clădirea însă a fost prins de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.04.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...