Actualitate

Horea: Băut, fără permis s-a răsturnat în şanţ cu un motociclu

Agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Horea au fost solicitaţi, marţi seara, să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier ce a avut loc pe DN 1R, în localitatea Horea.
La faţa locului echipa operativă a constatat că P.R., de 77 de ani, din comuna Horea, în timp ce conducea un motociclu pe DN 1R, pe direcţia de mers Albac – Horea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul motociclului, răsturnându-se pe partea carosabilă, pe sensul său de mers.
În urma accidentului P.R. a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, cu ocazia testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, unde i-au fost recoltate monstre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
Faţă de P.R. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“,

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Horea: Băut, fără permis s-a răsturnat în şanţ cu un motociclu”

  1. Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat

    imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e

    joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti!

    Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem

    detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email:valikatana@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...