Actualitate, Comunicate, Politica, Stiri

Horatiu Florea, Coordonator Pro Romania Alba: „Susțin inițiativa administrației locale de lăsa animalele în habitatul lor natural și a muta, în consecință, circul în instituții!”

Comunicat de presă

Recunosc, mare mi-a fost mirarea ca la finalul zilei de ieri, n-am avut parte de artificii, dar până la urmă, cred că trebuie să fim pregătiți să îmbrățișăm SCHIMBAREA! 

Pentru mine, ca tânăr om politic, evenimentele precum cel de ieri sunt momente de studiu, caut valori si erori, așa că, am privit detașat și obiectiv cele întâmplate ieri în Consiliul Local.

M-am chinuit să trag o notă pozitivă. Probabil curajul colegului de generație ar putea fi trecută la partea pozitivă, mi-aș dori tare mult să o văd așa. Dar e greu să confunzi curajul cu naivitatea chiar și atunci când ești la început. Dacă s-a vrut formă fără fond, de dragul lipsei de subiecte, atunci îmi retrag gândul optimist. E aberant să vorbești de lipsă de legitimitate când te afli în poziție de 2% după ultimele alegeri. 

Despre colegii de la PSD, tot tinere speranțe, ce putem spune? O noua lecție despre lașitate și lipsă de consecvență politică, dar nimic nou sub soare aici. 

În cele din urmă, vreau să-l felicit sincer pe Domnul Paul Voicu pentru rezultat și lipsa artificiilor! I-am urmărit atent discursul, pentru că este un personaj politic cu experiența domnului Hava de zeci de ani, iar ca tânăr politician, eram gata să iau notițele necesare cu privire la discurul său politic. Și întra-adevăr a fost un discurs în nota brandului PD-ist în care s-a antrenat în toți acești ani: ironic, peiorativ, balcanic și cu repetarea subliminală a expresiei am făcut o înțelegere că dumnealui știe cum funcționează gluma și repetiția în subconștientul oamenilor, fiindcă are ani de pregătire havaiană. 

Mă opresc aici, e vară și lumea n-are chef de texte lungi, sunt prea multe de făcut în orasul nostru cu atât de multe posibilități #smart. 

Horatiu Florea,

Coordonator Pro Romania Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2019

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...