Actualitate, Sport

HANDBAL: Meci greu pentru AS UNIT Alba Iulia cu HCM Făgăraş

Astăzi AS Unit Alba Iulia va avea parte de un meci greu în deplasarea de la Făgăraş în compania echipei locale HCM, o formaţie experimentată cu jucători care au evoluat şi în Liga Naţională. Partida va începe de la ora 17:00 şi va avea loc în Sala de Sport a Colegiului Naţional Radu Negru din Făgăraş

Partida contează pentru etapa a XXIII-a a diviziei A seria B, al doilea eşalon valoric al Campionatului Naţional de Handbal Masculin.

Partida va fi arbitrată de R.Radovici/I.Ristea, ambii din Dolj.

AS UNIT Alba Iulia ocupă locul 13 iar HCM Făgăraş locul 5

Vă reamintim că handbaliştii de la AS Unit Alba Iulia nu sunt sprijiniţi de autorităţile locale sau judeţene, jucătorii, aproape toţi din Alba, evoluând mai mult de plăcere, fără prime şi salarii.
Echipa antrenată de Sorin Macarie şi Vasile Petric este la limita supravieţuirii fiind ajutată doar de câţiva sponsori inimoşi.
Putem spune că jucătorii şi antrenorii celor de la AS Unit fac voluntariat în handbalul masculin, pe când voleiul, baschetul şi handbalul feminin din Alba, unde evoluează aproape doar jucătoare din afara judeţului sau străinătate, primesc sume consistente de la autorităţile judeţene şi locale!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...