Actualitate, Evenimente, Sport

HANDBAL: Joi, AS UNIT ALBA IULIA are meci acasă cu HC ROM CRI BRAŞOV

Joi 9 aprilie de la ora 13:00, echipa de handbal AS UNIT Alba Iulia întâlneşte pe propriul teren, în Sala de Sport a Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, formaţia HC ROM CRI Braşov.

Partida contează pentru etapa a XXII-a a diviziei A seria B, al doilea eşalon valoric al Campionatului Naţional de Handbal Masculin.

Cele două formaţii sunt vecine de clasament, AS UNIT Alba Iulia ocupând locul 13 iar ROM CRI Braşov, locul 12.

Antrenorul formaţiei AS UNIT Alba Iulia, Sorin Macarie ne-a declarat că adversarul este unu accesibil pentru formaţia din Cetatea Marii Uniri.

Intrarea este liberă!

Vă reamintim că handbaliştii de la AS Unit Alba Iulia nu sunt sprijiniţi de autorităţile locale sau judeţene, jucătorii, aproape toţi din Alba, evoluând mai mult de plăcere, fără prime şi salarii.
Echipa antrenată de Sorin Macarie şi Vasile Petric este la limita supravieţuirii fiind ajutată doar de câţiva sponsori inimoşi.
Putem spune că jucătorii şi antrenorii celor de la AS Unit fac voluntariat în handbalul masculin, pe când voleiul, baschetul şi handbalul feminin din Alba, unde evoluează aproape doar jucătoare din afara judeţului sau străinătate, primesc sume consistente de la autorităţile judeţene şi locale!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...