ALBA ALBA
Educatie, Evenimente, Locale, Stiri

,,Hai să ne jucăm la bibliotecă!”, un nou proiect al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba

În prag de vacanță de vară, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vine cu o nouă propunere inedită de petrecere a timpului liber pentru preșcolari și elevi. Noul proiect ce se va implementa în perioada iunie – decembrie își propune să-i familiarizeze pe aceștia cu serviciile oferite de bibliotecă, prin intermediul jocurilor specifice fiecărei categorii de vârstă.

„Proiectul Hai să ne jucăm la bibliotecă!” aduce în prim plan jocul și joaca astfel încât copilul să descopere cu plăcere lumea minunată a cărților și a bibliotecii prin intermediul unor activități interactive, captivante, educative, distractive, unde copiii vor relaționa atât între ei cât și cu bibliotecari, părinți și voluntari ai bibliotecii. Toate activitățile din cadrul proiectului sunt organizate și coordonate de personalul instituției, oferind totodată cele mai bune recomandări de carte specifice fiecărei vârste. Vă așteptăm, dragi copii și părinți, să ne jucăm împreună la bibliotecă descoperind astfel lumea minunată a cărților!” a declarat Silvan Stâncel, manager al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul „Hai să ne jucăm la bibliotecă!” se va derula cu o frecvență lunară în perioada iunie – decembrie iar prima activitate din cadrul proiectului va debuta joi 13 iunie 2019 la ora 9:00 în curtea Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” din Alba Iulia, proaspăt amenajată și dotată pentru a servi ca spațiu alternativ de derulare a activităților de animație culturală. Curtea renovată și dotată cu un sistem modern de iluminare, dispune de un amfiteatru cu 50 de locuri, stație de sonorizare și spații de joacă și expoziții. Noul spațiu de evenimente poate servi atât pentru activități destinate copiilor cât și pentru evenimente destinate adulților.

Activitatea „Hai să ne jucăm la bibliotecă!” face parte din programul 1.USERS/1.20 Hai să ne jucăm la bibliotecă! și este parte integrantă a proiectului managerial pentru perioada 2017-2020.

Distribuie Acum

13 iunie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...