Actualitate, Financiar, Politica, Social, Stiri

Guvernul a aprobat programul „Investeşte în tine”

În ședința de guvern de joi, 11 octombrie a fost lansat programul „Investeşte în tine”, destinat românilor care au  nevoie de o finanțare pentru o mai bună pregătire profesională.

Astfel, începând cu data de 15 octombrie, toţi cei interesaţi vor putea contracta în acest scop credite cu dobândă suportată de la bugetul de stat, iar pentru creditele anii de studiu vor reprezenta perioada de grație pentru acest tip de finanţare. Începând cu 15 octombrie, tinerii între 16 și 26 de ani pot contracta în acest scop credite de până la 40.000 de lei, iar persoanele între 26 și 55 de ani pot lua credite de până la 35.000 de lei. Dacă cel care apelează la acest instrument de creditare este angajat, poate beneficia încă 20.000 de lei.

Lansarea programului „Investește în tine” și semnarea documentelor necesare derulării lui reprezintă o perspectivă deschisă tinerilor și persoanelor de vârstă activă de a-și asigura finanţarea pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale sau pentru acces la diferite servicii de sănătate și activități sportive.  Prin acest program se decontează toate cheltuielile eligibile realizate pentru beneficiarul creditului sau pentru membrii familiei acestuia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...