Actualitate, Cultura, Evenimente, Stiri

Grupul Skepsis vă invită la două seri de teatru și divertisment

Joi, 15 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia are loc o nouă întâlnire cu îndrăgita trupă de teatru Skepsis. În prologul serii, Vinicius Moldovan, pe numele de scenă “Clăbuc”, unul dintre membrii de baza ai grupului Skepsis, îşi va prezenta în calitate de autor volumul ”Sufletele celor Rătăciți” primul din seria ”Legiunea lui Lilith” – serie a cărei acţiune este plasată în Alba Iulia. Tânărul autor va povesti celor prezenți câte puţin despre idea, intriga şi personajele create, răsplătindu-i pe prezenți cu surprize pregătite cu grijă.

Seara va continua la ora 19.00 cu spectacolul de divertisment “Umor cu Skepsis”. Inspirat de febra sărbătoririi centenarului Marii Uniri, spectacolul include pantomimă, momente de umor originale, dar şi teatru scurt care omagiază mari actori români din trecut.

Marţi, 20 noiembrie, de la ora 19.00, Skepsis vă propune spectacolul ”OSCAR”, după Claude Magnier – o comedie spumoasă isteţ aleasă pentru a puncta finalul seriei de spectacole prezentate în acest an.

Biletele care vor costa 10 lei (preț întreg) și 5 lei (preț redus pentru elevi, studenți și pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de vineri, 16.10.2018, între orele 09.00 – 15.00.

Serile Skepsis sunt este prezentate în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018”– un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Partenerii evenimentelor artistice sunt Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 noiembrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...