Cultura, Stirea Zilei, Stiri

Grupul Skepsis joacă din nou piesa Oscar de Claude Magnier

Joi, 30 octombrie 2014, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia grupul Skepsis pune din nou în scenă spectacolul „Oscar”, de Claude Magnier. Povestea e cunoscută, dar spumoasă în varianta celor de la Skepsis: Bertrand Barnier, un multimilionar care este pe cale de a începe una din cele mai interesante zile ale vieţii lui, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată. Este vorba de un adevărat coşmar care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva lui – după cum ne anunţă organizatorii spectacolului.

Notăm că spectacolul a fost pus în scenă în interpretarea unora dintre cei mai mari actori de comedie francezi: Jean Paul Belmondo, Pierre Mondy, Louis de Funès, etc…

Biletele costă 10 lei – întreg sau 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de marţi până vineri, între orele 9.00-15.00, la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor sau la intrare.

Spectacolul face parte din Stagiunea cu Skepsis, prin care grupul Skepsis, având ca parteneri Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Fundaţia „Inter-Art” Aiud, îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

„Mulţumim aşadar partenerilor şi sponsorilor pentru importanta susţinere pe dimensiunea materială şi financiară a proiectului. Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor”, declară reprezentanţii grupului Skepsis.

În acest final de an grupul Skepsis va participa la Festivalul Concurs de Teatru „Mihai Sorbul” (Botoşani), Festivalul Studenţesc de Teatru al Absurdului „Eugen Ionescu”(Bucureşti) şi Festivalul Internaţional „Zilele Teatrului Ludic” (Iaşi), dar va fi prezent şi pe scena de la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.
Distribuţia spectacolului:

Charles – Răzvan Cociobea Christian Martin – Vasile Dîngă
Bertrand Barnier – Viorel Cioflica Germaine Barnier – Ludmila Cioflică
Colette – Elena Smeu-Mare Jacquelinne – Olga Surd
Charlotte – Anca Suciu Bernadette– Andreea Adam
Philippe Dubois – Bogdan Berar Oscar – Daniel Muntean
Şoferul Baronului – Chismorie Lawrence

Regie: Cioflica Viorel
Sunet: Olea Ovidiu

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia „Inter-Art” Aiud.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...