Actualitate, Stiri

Grupare de contrabandişti destructurată de poliţiştii DIICOT Alba şi colegii din alte 6 judeţe

Polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 36 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigarete.

La data de 17 martie 2015, polițiștii structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Alba Iulia, Suceava, Sibiu, Arad, Maramureş, Botoşani şi Harghita, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia au efectuat 36 de percheziţii domiciliare.

Acţiunea s-a desfășurat în 6 judeţe: Sibiu, Arad, Maramureş, Suceava, Harghita şi Braşov, poliţiştii acţionând pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 24 de persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Din cercetări a reieșit că în perioada aprilie 2014 – martie 2015 membrii grupării ar fi introdus ilegal în Romaniei importante cantităţi de ţigarete din Ucraina, în scopul valorificării.

Se pare că ţigările ar fi fost transportate în mai multe judeţe, cu diferite autovehicule, unele dintre ele prevăzute cu spaţii special amenajate. Ulterior, ar fi fost depozitate, în vederea comercializării.

20 de persoane vor fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T. Alba Iulia pentru audieri în seara de 17 martie 2015.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul oferit de Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române şi cu cel al jandarmilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...