Actualitate

GROW – Împreună avem grijă de viitorul nostru și plantăm peste 1 milion de copaci în întreaga lume!

GROW, proiectul nostru de plantare a 1 milion de puieți, este simbolul investiției în viitorul comunităților noastre și declarația unui angajament solid, pe termen lung. Prin GROW, vrem să ne reiterăm grija pentru natură și să dezvoltăm legătura și colaborarea dintre compania noastră și comunitățile în care trăim.

Proiectul a fost lansat în 2021 și, în primul an de la lansare, am plantat 312.361 de copaci, dintre care 25.000 în România. Suntem recunoscători angajaților Kronospan și voluntarilor din întreaga lume care s-au alăturat deja proiectului: Belgia, Belarus, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Letonia, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Statele Unite ale Americii, Turcia, Ucraina, Ungaria.

În anul 2022 ne-am propus ca în România să plantăm 100.000 de copaci în zonele în care compania noastră este prezentă, Brașov și Sebeș. Primele activități de plantare au avut loc în România în 9 aprilie, când peste 350 de voluntari și angajați ai companiei au sădit 56.200 de puieți. Terenurile necesare au fost oferite cu sprijinul Ocolului SIlvic Pădurile Șincii la Brașov (7,6 ha) și al Comunei Șpring la Sebeș (6,8 ha), iar speciile plantate au fost selecționate de către specialiști – molid, fag, gorun și paltin.

Conștienți de provocările care ne așteaptă, avem planuri ambițioase pentru viitor și suntem inspirați de ceea ce anii care au trecut ne-au arătat atât de clar: puterea extraordinară a Fundației de a aduce împreună atât de multe inițiative din întreaga lume.

Mai multe informații despre proiect:

kronospanfoundation.org/grow

facebook.com/kronospanfoundation

The post GROW – Împreună avem grijă de viitorul nostru și plantăm peste 1 milion de copaci în întreaga lume! appeared first on albapesurse.

GROW, proiectul nostru de plantare a 1 milion de puieți, este simbolul investiției în viitorul comunităților noastre și declarația unui angajament solid, pe termen lung. Prin GROW, vrem să ne reiterăm grija pentru natură și…
The post GROW – Împreună avem grijă de viitorul nostru și plantăm peste 1 milion de copaci în întreaga lume! appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 aprilie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...