Actualitate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Foto

Groapa de pe bulevardul Încoronării, episodul II (foto)

În urmă cu vreo trei săptămâni ziarul nostru vă relata despre prezența unei gropi de pe bulevardul Încoronării din Alba Iulia, la circa 200 de metri distanță de Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Groapa, deși era la prima vedere mică, era de fapt o crevasă care se căsca sub asfalt și care risca o surpare în viitorul nu prea îndepărtat.

Ei bine, se pare că cineva din cadrul companiei care se ocupă cu mentenanța drumurilor din Municipiul Alba Iulia a luat act de materialul ziarului nostru (felicitări sincere pentru asta) și a început demersurile de remediere a acelei situații.

„Foarte bine că oamenii s-au sesizat și au rezolvat problema „ar zice orice om.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Un cititor ne-a trimis la redacție poze cu gropa de care vă vorbeam și concluziile le lăsăm în seama dumneavoastră.

În primă fază a fost pus un semn de avertizare în fața gropii care să determine șoferii să ocolească zona cu potențial de pericol.

După vreo săptămână s-a trecut la îndepărtarea stratului de asfalt și atunci s-a putut observa (ce am relatat în ziarul nostru), adică o crevasă adâncă de circa 1 metru și cu o suprafață de un metru pătrat (deci un volum de circa 1 metru cub). Acum mare atenție! Muncitorii trimiși să rezolve această situație au umplut groapa cu pietriș și nisip și așa au și lăsat-o și așa o puteți găsi și azi (n.r. materialul pe care îl citiți a fost redactat vineri 21 septembrie 2018) fără a finaliza lucrarea cu o plombă de asfalt care să astupe gropa și pentru a face drumul practicabil. Se pare că titlul materialului scris acum trei săptămâni  „Groapa de azi, craterul de mâine” a fost un fel de premoniție.

Cu alte cuvinte, șoferii care conduc prin zona mai sus amintită pot trece (și vor simți asta până în bucși și în planetare) peste o groapă acum de circa 1 metru pătrat și de vreo 10 cm adâncime din care iese praf și pietricele de câte ori trece o mașină peste ea. În plus pietrișul cade și în gura de canal din imediata apropiere a gropii. Această situație persistă de vreo două săptămâni și nimeni nu pare că vrea să facă ceva în legătură cu asta.” ne-a transmis cititorul nostru.

Dincolo de orice păreri, de dragul șoferilor din Alba Iulia și nu numai, facem un apel către firma abilitată cu repararea drumurilor din oraș să finalizeze această lucrare, respectiva groapă nou apărută fiind un potențial pericol pentru bugetele și chiar pentru integritatea participanților la trafic.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 septembrie 2018

About Author

Cititorul


4 COMMENTS ON THIS POST To “Groapa de pe bulevardul Încoronării, episodul II (foto)”

  1. Aveti rabdare ca se va asfalta. Nu se poate asfalta asa repede. Voi astia de la ziare sunteti tare grabiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...