Actualitate

Grigore Leşe şi Selfie au deschis Alba Muzic&Film Festival

Cea de-a treia ediție a Alba Muzic&Film Festival a debutat joi seara cu un concert de excepție susținut de Grigore Leșe și un film românesc „Selfie” ales perfect pentru a deschide ediția din acest an a festivalului. Vlad Logigan și Flavia Hojda, doi dintre principalii actori ai peliculei au fost prezenți la Alba Iulia pentru a „lua pulsul” publicului și a-i bucura pe cei care și-au dorit să-i vadă pe „Ana” și „George”.
Prima seară a Festivalului de Film de la Alba Iulia a fost una de succes. Deși începerea spectacolului a fost întârziată de mutarea locației din Piața Cetății pe Latura de Vest a Cetății, oamenii nu s-au arătat deranjați de acest inconvenient și au gustat fiecare moment.
Concertul susținut de Grigore Leșe a reușit să adune sute de spectatori, cetățeni și turiști care s-au bucurat de mai bine de o oră de muzică tradițional românească.
În fapt, după cum declară chiar „doctorul în muzică”, prin acest spectacol și-a dorit să aducă oamenii mai aproape de „vremea când muzica nu era doar utilitară, ci avea valențe magice, de protecție, însoțind omul în momentele fundamentale ale vieții”.
După concert, cei care au rămas în Șanțurile Cetății au putut urmării cel mai bun film românesc al anului 2014, „Selfie”.
Comedia prezintă poveste a trei tinere, Ana, Roxana și Yasmin, proaspăt absolvente de liceu, care, decid cu trei zile înainte de examenul de bacalaureat să se relaxeze o seară pe malul Mării Negre. Peripețiile prin care trec cele trei adolescente alături de grupul de băieți pe care i-au întâlnit, sunt condimentate cu nenumărate momente umoristice care i-au făcut ca cei prezenți la film să râdă în hohote.
Doi dintre actorii care joacă în rolurile principale, Vlad Logigan și Flavia Hojda, au și ajuns la Alba Iulia unde au făcut fotografii cu toți cei care au dorit, au împărțit postere și au dat autografe.
Aceștia au declarat pentru Alba100% că nu se așteptau ca acest film să se bucure de un asemenea succes și că se aud zvonuri cu privire la faptul că ar putea apărea „Selfie II”.
„Nu ne așteptam la un asemenea succes, sigur că ne-am dorit foarte tare să placă oamenilor. Este după muți ani un film cu tineri, pentru tineri și părinți dar era în special o comedie pentru tineri. Acesta era scopul nostru, ca oamenii să meargă la cinema cu plăcere și să se bucure nu să fie supărați că au văzut încă un film românesc” a declarat Vlad Logigan, actorul care în film îl interpretează pe George, un tânăr iluzionist care profită de talentul său pentru a golii buzunarele oamenilor.
Vlad a mai spus că există discuții despre posibila realizare a Selfie II.
Ce a mai declarat actorul dar și colega sa de platou Flavia Hojda, care spune că personajul său Ana îi seamănă foarte tare, veți putea vedea miercuri în primul număr al ziarului tipărit Alba100%, pentru care nu veți face mare efort să îl aveți deoarece în veți găsi în poștele dumneavoastră.
Festivalul va continua până duminică iar programul ne aduce alte filme, concerte sau piese de teatru.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Scrie-ne pe Messenger
Loading...