Actualitate, Stirea Zilei

Grăbiți-vă!!! Rabla mai funcționează o lună!

Peste 18.000 de tichete au fost rezervate în sistemul informatic al AFM în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2015, se arată într-un comunicat remis redacției noastre de către Administrația Fondului de Mediu, cea care coordonează acest program.

Până în prezent, în sistemul informatic al AFM, au fost rezervate pentru persoanele fizice și juridice peste 18.000 de tichete.

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă închiderea unei alte etape de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice pentru programul „Rabla 2015”.

În cadrul Programului au fost analizate 1.243 dosare, din care 618 dosare au fost acceptate, pentru 2.089 de autovehicule și 625 dosare au fost respinse.

Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice, care au fost acceptate în program, este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunea aferentă programului.

Până în prezent, la registratura AFM au fost depuse 2.043 de dosare de către persoanele juridice şi instituţiile publice.

Persoanele interesate să participe la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național pot depune dosarele de finanțare la sediul AFM, până la data de 30 octombrie 2015.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 septembrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...