Actualitate, Stirea Zilei

Gigi și-a făcut-o cu gura lui. A uitat ce-a declarat!!!

Gigi Becali a fost pus miercuri sub învinuire de DNA pentru mărturie mincinoasă, după ce nu a mai recunoscut denunțul pe care l-a făcut în 2006 împotriva lui Puiu Popoviciu, denunț care a stat la baza deschiderii unui dosar penal în legătură cu retrocedarea unor terenuri în Băneasa, se arată într-o știre difuzată de romaniacurată.ro

”Mărturie mincinoasă nu are cum să fie. Orice aș declara eu în acest dosar n-are relevanță”, a spus azi la ieșirea de la DNA, finanțatorul Stelei.

Totul a plecat după ce, luna trecută, DNA l-a chemat la martor pe Becali la Curtea de Apel București unde se judeca dosarul lui Puiu Popoviciu prin care era anchetat într-un dosar de abuz în serviciu și date de mită în legătură cu modul în care a pus mâna pe două terenuri în Băneasa.Becali însă a spus că nu-și mai amintește ce a declarat la parchet în 2006 și că, oricum, denunțul respectiv l-a făcut la cererea unei persoane, Gabriel Bondoiu. ”A venit la mine de mai multe ori, pentru că spunea că semnătura și cuvântul meu au mai multă putere. Vă dau cuvântul meu de onoare în fața lui Dumnezeu și a dumneavoastră, ca judecator de curte de apel, că habar nu aveam ce scria el acolo. Eu doar am semnat. Nu știu nimic care să îi incrimineze pe acești oameni. Ce a fost atunci la prima declarație sunt câteva fraze pe care nu le mai țin minte. Erau mai mult la nivel de bârfă. Nu am probe care să susțină ce scriam acolo. Doamna procuror, v-ați făcut niște gânduri să vă ajut în anchetă, dar acesta este adevărul”, a spus Becali în sala de judecată de la Curtea de Apel la termenul din 15 februarie 2016.

Puiu Popoviciu este judecat alături de mai multe persoane, printre care și fostul rector al Universității de Agronomie, Ioan Niculae Alecu, pentru că ar fi luat un teren de 224 de hectare, din Băneasa, aparținând domeniului public al statului. ”În momentul constituirii ca aport la capitalul social al SC Băneasa Investements Băneasa S.A., terenul a fost evaluat la valoarea de 1 USD/mp, în timp ce valoarea de piaţă de la acea dată era de aproximativ 150 euro/mp”, spun procurorii.

Dosarul a avut un traseu destul de complicat printre cei care au făcut plângere împotriva lui Popoviciu fiind și Gigi Becali.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 martie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...