Actualitate, Politica, Stiri

Gheorghe Rotar: PSD vrea nu vrea să-şi asume eşecul de la Blaj

După acuzaţiile de fraudă lansate de preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu, a venit şi replica liderului PDL Blaj, primarul Gheorghe Rotar.

Într-un comunicat de presă, Gheorghe Rotar declară:

„PSD Alba încearcă să îşi justifice eşecul electoral şi lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj.

La fel cum se întâmpla în 1948 când „Mica Romă” aproape era distrusă de comunişti pentru că era un centru al valorilor autentice europene, al credinţei şi al intelectualităţii, şi acum voinţa Blajului este călcată în picioare prin însăşi punerea la îndoială a unei opţiuni clar exprimate.

PDL Blaj a avut un program de campanie public cu 30 de întâlniri deschise la care au participat peste 3.500 de persoane din toate cartierele.

80% dintre blăjeni au votat contra PSD.
49% dintre blăjeni au votat pentru PDL.

În spatele acestor cifre este voinţa a circa 5.000 de blăjeni.

Fie că au fost ortodocşi, greco-catolici, reformaţi, romano-catolici, baptişti, romani, maghiari, saşi sau romi, vointa Blajului s-a aliniat (pentru a câta oară?) valorilor europene.

Votul de la Blaj s-a aliniat votului din Parlamentul European.

Cerem Organizaţiei PSD Alba să respecte voinţa blăjenilor asa cum şi „oraşul şcolilor” a respectat opţiunea PSD Alba de a nu aloca nici o sumă de bani în acest an pentru investiţii în unităţile de învăţământ din oraşul în care se face ŞCOALĂ încă de la 1754.

Precizăm că nici un reprezentant PSD în secţiile de votare de pe reza municipiului Blaj nu a depus vreo contestaţie cu privire la desfăşurarea procesului electoral şi procesele verbale au fost semnate de către toţi membri secţiilor de votare.

Pentru PDL Blaj alegerile europarlamentare s-au încheiat în seara zilei de 25 mai 2014.

În 26 mai activitatea noastră se concentrează, ca până acum, pe priorităţile locuitorilor din Blaj şi mai ales pe MUNCĂ, acţiune pe care o recomandăm şi organizaţiei locale a PSD.

Gheorghe Valentin Rotar – preşedintele PDL Blaj”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...