Actualitate, Sport

GHEORGHE HAGI mulţumit de juniorul Răducu Pocol

Preşedintele AJF Alba, Sorin Corpodean a declarat astăzi în ultima conferinţă de presă, pe care a susţinut-o din postura de şef al AJF Alba, că a avut recent o discuţie cu Gheorghe Hagi în care cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Unul dintre subiectele abordate l-au avut în prim plan pe Răducu Pocol unul dintre cei mai talentaţi juniori din Alba care evoluază în acest moment la Academia Hagi

Fostul mare fotbalist s-a declarat mulţumit, conform declaraţilor lui Sorin Corpodean, de juniorul Raducu Pocol transferat la Academia Hagi la începutul anului trecut de la Viitorul Abrud.

„Gheorghe Hagi este foarte mulţumit de Răducu Pocol. Mai ales pentru seriozitatea sa. Cu seriozitatea faci mult mai mult decât cu talentul. Mulţi talentaţi, care se şi credeau fotbalişti nu au confirmat şi s-au pierdut” a declart Sorin Corpodean.

Răducu A fost ani de-a rândul cel mai premiat şi cel mai bun fotbalist al grupei 2002 în toate competiţiile organizate pe plan judeţean în Alba şi la începutul lui 2014 a făcut pasul de la Viitorul Abrud la Academia Hagi

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...