Actualitate

Geoagiu de Sus: Noua punte pietonală, construită în timp record

Noua punte pietonală de la Geoagiu de Sus a fost contruită într-un timp record, a anunțat primarul comunei Stremț. Traian Ștefan Popa.

Noua punte pietonală de peste Valea Geoagiului, edificată în dreptul școlii gimnaziale, o înlocuiește pe cea care a fost distrusă în totalitate de viiturile din vara anului 2020.

”Actuala punte este construită în special pentru locuitorii de pe ,,Prund”, care erau obligați, atât cei vârstnici cât și copiii, să înfrunte pericolele majore de cădere în râu sau de accidentări grave, și scurtează, totodată, drumul către principalele obiective din zonă: magazine alimentare, dispensar, școală și cămin cultural.

Precizăm că elementele fostei punți se vor recondiționa și vom amenaja o punte pietonală peste Valea Geoagiului, înlocuind și ultima punte de lemn ce se află mai în sus de podul ,,La Hălălaie””, a transmis primarul comunei Stremț.

The post Geoagiu de Sus: Noua punte pietonală, construită în timp record appeared first on albapesurse.

Noua punte pietonală de la Geoagiu de Sus a fost contruită într-un timp record, a anunțat primarul comunei Stremț. Traian Ștefan Popa….
The post Geoagiu de Sus: Noua punte pietonală, construită în timp record appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...