Actualitate, Stirea Zilei

Gelozia, bat-o vina!!!

Două femei care au provocat un scandal într-un loc public au fost sancţionate contravenţional. Amândouă păreau a fi sub influenţa alcoolului şi gelozia uneia dintre ele a fost motivul pentru care s-au certat, s-au înjurat şi s-au expus într-un mod indecent.

Incidentul s-a petrecut în Piaţa Dacia din municipiul Sebeş, sâmbătă, 3 octombrie, la ora 16.00. După ce a consumat băuturi alcoolice într-unul din localurile din apropiere, Maria V. (59 de ani) a întâlnit-o întâmplător pe Vandana M. ( 39 de ani ) şi i-a cerut “să–i lase soţul în pace”. Vandana se afla şi ea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar între cele două femei a izbucnit un scandal pe timpul căruia s-au înjurat, s-au îmbrâncit şi s-au expus într-un mod care poate fi apreciat ca indecent.

Violenţele au fost de natură să provoace indignarea celor care se aflau în apropiere şi au atras atenţia unui echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, care patrula în zonă. S-a acţionat de urgenţă pentru aplanarea conflictului şi stabilirea vinovăţiei fiecăreia dintre cele două femei. În urma verificărilor s-a constatat că neînţelegerile dintre acestea sunt mult mai vechi şi s-au acutizat în ultimul timp deoarece femeia în vârstă de 59 de ani bănuieşte că soţul său ar avea o relaţie prea apropiată cu cea în vârstă de 39 de ani.

Amândouă au fost sfătuite să evite să mai fie implicate în astfel de conflicte şi, pentru fapta săvârşită, în conformitate cu prevederile legale, au fost sancţionate cu amendă în valoare totală de 400 lei. Totodată li s-a pus în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 octombrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...