Locale, Stiri

Galda de Jos – Acțiune pentru creșterea siguranței cetățenilor

Acțiunile pentru creșterea siguranței cetățenilor din mediul rural au continuat. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au constatat 77 de abateri de natură contravențională și au identificat 4 persoane bănite de săvârșirea de infracțiuni.

La data de 4 martie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au organizat, pe raza localităților rurale din competență, o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor și creșterea siguranței rutiere.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au identificat 4 autori de infracțiuni și au constatat 77 de abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 18.330 lei.

Dintre amenzile aplicate, 69 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și două la alte acte normative.

Complementar sancțiunii, unui conducător auto, care s-a angajat într-o depășire neregulamentară, i-a fost suspendat permisul de conducere.

Exemplu:

Polițiștii Postului de Poliție Galda de Jos l-au identificat pe un bărbat de 39 de ani, din județul Galați, care locuiește fără forme legale în comuna Galda de Jos, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt reclamată poliției la data de 31 iulie 2019.

Se pare că, în noaptea de 29/30 iulie 2019, bărbatul ar fi sustras dintr-un atelier situat în incinta unei societăți comerciale din comună, scule electrice și alte bunuri a căror valoare a fost estimată de păgubit la 2.700 de lei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 martie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...