Actualitate, Politica

Gabriela Firea atac la liberalii Alina Gorghiu şi Teodor Atanasiu

Gabriela Firea (PSD): Alina Gorghiu să explice cum e posibil ca, în timp ce ea era consiliera președintelui AVAS, casa de avocatură Gorghiu, Pop și Asociații avea contracte cu aceeași instituție

Săptămâna trecută, Alina Gorghiu, copreședintă a PNL, a negat implicarea sa în casa de avocatură Gorghiu, Pop și Asociații în perioada în care a fost consilieră a președintelui AVAS Teodor Atanasiu, colegul său de partid. Cu toate acestea, în toate CV-urile Alinei Gorghiu aceasta a scris că s-a retras abia în anul 2012 din societatea respectivă.

Mai mult, azi au apărut în presă noi dezvăluiri despre contracte de reprezentare juridică pe care AVAS le-a încheiat cu casa de avocatură Gorghiu, Pop și Asociații în perioada în care aceasta activa în cadrul instituției!

Alina Gorghiu este datoare cu o explicație, în care să spună cum este posibil ca o casă de avocatură în care era implicată să fi primit contracte în valoare de multe zeci de mii de euro de la o instituție publică în cadrul căreia activa.

De asemenea, doamna Gorghiu trebuie să explice de ce a mințit când a spus că a părăsit casa de avocatură care-i poartă numele în 2007, în timp ce din documente reiese că acest lucru s-a întâmplat în 2012.

Gabriela Firea,
Purtător de cuvânt al PSD

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...