Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Gabriel Pleșa și-a dat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia

Vineri, 14 februarie, primăria Alba Iulia a făcut public faptul că viceprimarul municipiului, Gabriel Pleșa și-a dat demisia din funcție.

COMUNICAT DE PRESĂ

”Astăzi, 14.02.2020, dl. Pleșa Gabriel Codru și-a înregistrat demisia din funcția de viceprimar și consilier local al municipiului Alba Iulia. Documentul a fost înregistrat la ora 08:47 sub numărul 16749.

 
În prima ședință a Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia se va lua act de demisia dlui. Pleșa și se va vacanta un mandat de consilier local. Următorul supleant, conform listei depuse la alegeri de Partidul Național Liberal, este dl. Rareș Buglea. Partidul Național Liberal va trebui să confirme că dl. Rareș Buglea are calitatea de membru de partid și că este următoarea opțiune pentru validarea mandatului de consilier local.

Funcția de viceprimar rămasă vacantă va fi ocupată prin alegere în ședința Consiliului Local Alba Iulia din rândul consilierilor cu mandate valide.

 
“Dinamica vieții, în general și, la o scară mai mică, a politicii și administrației, se întâmplă să ne pună în situații diferite, în care să ne manifestăm diferit opțiunile și afinitățile. Sunt alegeri asumate pe care nu putem decât să le luăm ca atare și să le respectăm.

Îi asigur pe albaiulieni că echipa primăriei rămâne la fel de solidă și implicată în dezvoltarea orașului. Pentru mine și echipa primăriei prioritare sunt proiectele de dezvoltare majoră, investițiile în infrastructura orașului, educație și viitor. Suntem aici să ne facem treaba profesionist, indiferent de ce se întâmplă și exact asta o să facem.

Îmi pare rău pentru decizia pe care a luat-o colegul nostru Gabriel Pleșa. Am sperat să mergem mai departe împreună, așa cum am facut-o atâția ani, cu dedicare și convingere în valorile care ne unesc. Îi respect alegerea facută și îi doresc să se regăsească în ceea ce va face în continuare.” – Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 februarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...